Politie honden vereniging "DE HERA"

Wist u dat....

* Dat de clubkas campagne ons totaal 136,- euro opleverden iedereen bedankt voor het stemmen.

clubkas camp

* Dat we 6 September 4 Chinese, 1 Australiër en 1 Nieuw-Zeelander bij ons op het terrein hadden welke het bijtpak hebben geprobeerd en foto's gemaakt natuurlijk.

  

* Dat onze josku de spring haag goed heeft gekeurd.

IMG 0185

* Roy een nieuw Mondio bijtpak had?

roy in orange

* Leon met Ingo Brabandts Kampioen politiehond 2 van 2018 is geworden en hierdoor mee mag doen aan het Nederlands kampioenschap op 8 September.

foto ph2 heeze 2018

   Leon haalde 445 pnt. van de 450 pnt.met Ingo.

* Er op 23 September een Mondioring wedstrijd is in Nederland.

* Bij ons Daniel, Mondioring pakwerker uit Australie een paar dagen heeft mee getraind tijdens de mondioring training als pakwerker en ook het knpv pakwerk heeft gedaan wat voor hem de eerste keer was.groepsfoto daniel  

* Roy en Leon naar Australie zijn geweest om pakwerk te doen. En mondioring training om van de mondioring kampioen aldaar  Sasa Ognenovski wat meer te leren over deze tak van hondensport. Ook hebben we de KNPV honden van de gevangenis van Melborne gezien en getest welke slecht waren.

Roy in pak

* Zaterdag 3 Februari Cor, Ricardo en Ylona bij ons zijn geweest en alles over de Mondioring hebben uitgelegd en goede tips en tricks hebben gegeven aan ons en en onze nieuwe pakwerker Roy. Na een uur naar Cor luisteren werd er een pacour uitgezet. Daarna werd alles in de praktijk gedemonstreerd en uitgelegd. Roy heeft mondiopak aan gehad en werd door Ricardo super begeleid en verteld wat hij moest doen. Ylona fungeerde als keurmeester en vertelde ons alles over de punten en volgorde van de oefeningen etc. Bedankt hiervoor.

 

* De indoor training bij Tieni super was en goed pakwerk Filmpje bladblazer

 

* Wij praktijk training hebben gedaan bij tuinbouw bedrijf Uijen, welke wij bedanken voor het gebruik van koelcel machineloods en kantine. Hieronder foto's van stelwerk, disco en persoon revieren. Filmpje INGOfilmpje Kayfilmpje Djana filmpjeDuitseherder  filmpjeXMechelse Herder

Ingo wip MomentIngo wip Moment1

Duitse jerrycan MomentDisco MomentDisco Moment2 

DSC00400DSC00401DSC00402

* Roy bij ons de honden komt testen op snelheid.

Roy  bij Hera

* Wij ook het mondioring programma trainen.

Mondio Ingo1